O nama

Djelatnost našeg društva obuhvaća niz kvalitetnih konzultantskih usluga i proizvoda, a prvenstveno se odnosi na planiranje, vođenje i nadzor investicijskih projekata. Djelatnost također obuhvaća i izradu poslovnih planova, izradu arhitektonskih projekata te legaliziranje objekata. Pomažemo klijentima u razvoju poslovanja i donošenju poslovnih odluka na stručan, neovisan i brz način, a cjelokupna je suradnja moguća i na engleskom jeziku. Posvećenost poslu, individualan i odgovoran pristup, entuzijazam i otvorena suradnja pretpostavke su svakom poslu koji radimo jer jedino takav pristup vodi uspjehu.

. . .

Direktor Tomislav Pervan je certificirani voditelj projekata IPMA B-nivo, a po profesiji arhitekt, sa sveukupno 15 godina radnog iskustva u projektiranju, upravljanju projektima, vođenju investicija za strane i domaće investitore, projektima energetske održivosti te upravljanju objektima i događanjima.
Projekte i poslovne izazove od ideje do realizacije sagledava iz raznih perspektiva te promišlja i provodi na ekonomičan način, a u skladu sa zadanim rokovima, budžetom i sadržajem.

Glavne grupe usluga

Vođenje projekata
Izradit ćemo za Vas poslovni plan i investicijsku studiju, pripremiti analize troškova i koristi,voditi projekt od faze planiranja do zaključenja, sudjelovati u pregovaranju i pripremi ugovora, sve u skladu s dogovorenim detaljima.
Projektiranje građevina
U optimalnom roku i u zadanom budžetu izradit ćemo idejni, glavni i izvedbeni projekt za Vaš objekt, troškovnike, procjene investicija te koordinirati sve ostale sudionike u izradi projektne dokumentacije.
Investicije u turizmu
Želite li investirati u novi hotelski kompleks ili obnavljate postojeće nekretnine i treba Vam procjena investicije, izrada i vođenje projekta, investicijsko praćenje gradnje, slijedit ćemo Vaše želje i potrebe te pronaći optimalno rješenje.
Energetska obnova
Učinit ćemo Vašu građevinu značajno štedljivijom i manjim potrošačem energije primjenom učinkovitih i održivih inženjerskih rješenja u projektu poboljšanja energetske učinkovitosti zgrade. Zelene zgrade su realnost.

Naša poslovna politika

POSVEĆENI
STRUČNI
EKONOMIČNI
OTVORENI
ETIČNI
ODGOVORNI
ODRŽIVI
KOMUNIKATIVNI